Кадър: NOVAПопулярната певица Бойка Щерева, известна като Лейди Би, разкри, че

...
Кадър: NOVAПопулярната певица Бойка Щерева, известна като Лейди Би, разкри, че
Коментари Харесай

Ново 20: Лейди Би става учителка

Кадър: NOVA

Популярната певица Бойка Щерева, известна като Лейди Би, разкри, че ще я забележим в ново амплоа. Изпълнителката разкри пред Гала, че има намерение да се опитва за учителка. Лейдито е записала второ висше и сега учи педагогика.

" Непрекъснато съм към деца около сина ми. Много играя с тях и доста внимание им обръщам. Усещам по какъв начин намирам общ език с тях и как правя така, че да им е забавно. Това ме накара да се замисля дали пък не мога нещо сходно да опитам ", споделя Щерева.

Гала не можа да се стърпи и се опита да разпита певицата за любовния й живот. " Бяхме се разбрали да не приказваме! ", възкликна Би, само че се съгласи: " Добре, единствено на теб. Не желаех да приказвам за това, тъй като съм суеверна. Мога единствено да кажа, че срещнах прелестен човек, който първо ми стана доста добър другар и по-късно всичко останало. Той ме опозна такава, каквато съм в действителния живот - Бойка. Щастлива съм ", споделя Щерева. Мистериозният й сътрудник е състезател. Тя не пожела обаче да издаде с кой спорт се занимава, а единствено загатна: " С топка си играе ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР